Τα έργα μας

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις ιστοσελίδες που έχουμε αναπτύξει

Εποχές & Πέτρινο

Τρεις όμορφες πετρόχτιστες μονάδες, η μία δίπλα στην άλλη, συγκροτούν μία ολοκληρωμένη μονάδα παροχής τουριστικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σημερινού επισκέπτη σεβόμενη πάντα τις τοπικές παραδόσεις και εναρμονισμένη στο φυσικό κάλλος της περιοχής. Οι ξενώνες μας βρίσκονται στην Παύλιανη Φθιώτιδας, ακριβώς στην πλατεία της κάτω Παύλιανης.

petrinohotel.gr

Εκτελωνιστικό γραφείο Καββαδίας-Σαραφιάν

Το εκτελωνιστικό γραφείο Γ. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ – Θ. ΣΑΡΑΦΙΑΝ ΟΕ ιδρύθηκε το 1982 και στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους στον Ταύρο.

lead.gr

Villa Areti – Unforgettable Vacation in Tinos

Η Villa Areti φτιάχτηκε από τη Βασιλική και τον Αναστάσιο με πολλή αγάπη, μεράκι και προσπάθεια να διατηρηθεί σχεδόν αναλλοίωτο το φυσικό περιβάλλον και να διατηρηθεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αυθεντικού, «χειροποίητου» νησιού της Τήνου. Από το 2014 έχουν φιλοξενηθεί στη βίλα αρκετές οικογένειες και πολλές ομάδες φίλων που έχουν απολαύσει ήρεμες και χαλαρές διακοπές θαυμάζοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την απίστευτη θέα του Αιγαίου.

tinosvilla-agiosromanos.gr

Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου – Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου γεννήθηκε το 1966 στη νεοσύστατη τότε συνοικία των αξιωματικών. Αρχαιότερο τμήμα του είναι το ποδόσφαιρο που από το 1966 μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σταθερά στις αθλητικές αναμετρήσεις που διοργανώνει η ΕΠΣΑ, καθώς και στα ποδοσφαιρικά τουρνουά στα οποία συμμετέχει.

papagosfc.gr

Christos Michalopoulos Photography

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία το 2009, στο ετήσιο σεμινάριο ψηφιακής φωτογραφίας του Δήμου Γλυφάδας με εισηγήτρια την Δέσποινα Κλούβα. Το 2010 παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα αναλογικής φωτογραφίας στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Ζωγράφου με τον Νίκο Δημολίτσα, με παράλληλη εκμάθηση πρακτικών του σκοτεινού θαλάμου από τον Δημήτρη Δρακόπουλο.

christosmichalopoulos.com

Άγης Μπράτσος – Ποίηση

Ποίηση εσωτερικών εντάσεων και λυρικών δονήσεων με βασικό θέμα τον έρωτα και το πώς αυτός μπορεί να επιβιώσει μέσα σε έναν κόσμο άκαμπτο και σκληρό. Έμφαση στη μελωδικότητα του στίχου, που υποδηλώνει την αέναη κινητικότητα του έρωτα, τη ρευστότητά του, σε αντίθεση με τη νεκρική ακαμψία ενός κόσμου κλειστών οριζόντων.

agisbratsos.gr

Mobel – Συνθέσεις Κουζίνας

Η mobel δημιουργήθηκε για να να σας παρέχει το σχεδιασμό και τη τεχνογνωσία μιας Ιταλικής εταιρείας επίπλων κουζίνας, θα μπορούσε να σας τα παραδώσει στον μισό χρόνο από μια Ιταλική εταιρεία επίπλων κουζίνας και θα σας κόστισει λιγότερο απ’ότι περιμένετε.

mobel.gr