Ποια είναι τα μυστικά του ποιοτικού περιεχομένου; Ποια θα πρέπει να είναι η δομή των κειμένων μου;

  • Πλούσιο, μοναδικό, πρωτότυπο και γνωστικά χρήσιμο για τον επισκέπτη περιεχόμενο. Όχι αντιγραφές περιεχομένου από άλλες συναφείς ιστοσελίδες. Όχι κατάχρηση σε λέξεις κλειδιά. Η google ιχνηλατεί και «διαβάζει» την ιστοσελίδα σας, την αξιολογεί και την κατατάσσει θετικά ή αρνητικά αντιστοίχως.
  • Τα κείμενα δεν πρέπει να είναι μικρότερα από 300 λέξεις ανά σελίδα και όχι μεγαλύτερα από 700 λέξεις ανά σελίδα για λόγους καλύτερης ευρετηρίασης από τη google και προώθησης στις μηχανές αναζήτησης. Τα κείμενά σας θα πρέπει να είναι συνεκτικά, οι παράγραφοι να διαθέτουν νοηματική συνάφεια, με λίγα λόγια να είναι ευανάγνωστα και να έχουν αρχή, μέση και τέλος. Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να περιέχουν τις βασικές λέξεις και φράσεις κλειδιά για το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείστε. Τίτλοι και περιγραφές
  • Οι εικόνες και οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε, ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, πρέπει να είναι οπωσδήποτε μικρότερες του 1MB για λόγους βέλτιστης ταχύτητας φόρτωσης του website αλλά και καλύτερης ευρετηρίασης από τη google. Ως προς την αισθητική, συστήνεται η λήψη τους να έχει πραγματοποιηθεί από επαγγελματία φωτογράφο.