Υπηρεσίες

Ανάπτυξη, σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

SECURITY – Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που πληρούν από κατασκευής όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και παρέχουν προστασία από πιθάνες παραβιάσεις ή αλλοιώσεις.

RESPONSIVE – Επιπλέον βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η προσαρμοστικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι η διάταξη των στοιχείων τους εμφανίζεται με το σωστό τρόπο από οποιαδήποτε συσκευή -laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο- πραγματοποιούν περιήγηση οι επισκέπτες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Με το WordPress έχετε τη δυνατότητα να τροποποιείται και να εμπλουτίζετε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειάζεστε κάποιον διαχειριστή.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ – Πραγματοποιούμε μετρήσεις της ταχύτητας φόρτωσης των ιστοσελίδων μας ώστε στη συνέχεια, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις στον κώδικα, να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση.

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ – Παρέχεται η δυνατότητα η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε δύο ή περισσότερες γλώσσες με το πάτημα ενός κουμπιού.

CROSS BROWSER COMPATIBILITY – Συμβατότητα με όλα τα σύχρονα λειτουργικά συστήματα και όλα τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, τους λεγόμενους browsers.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – Custom ονομάζονται οι εφαρμογές των οποίων οι λειτουργίες δεν βρίσκονται ενσωματωμένες στο κεντρικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, δηλαδή την πλατφόρμα WordPress, και αναπτύσσονται κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

SPAM PROTECTION